Πραγματοποιήθηκε η πρώτη απευθείας πτήση από την Τουρκία στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη απευθείας πτήση από την Τουρκία στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Η πρώτη απευθείας πτήση από την Κωνσταντινούπολη στην Λάρνακα πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την Γενί Ντουζέν με την ονομασία «ανθρωπιστική πτήση» καθώς αφορούσε τον παίκτη της Εθνικής Ανδρών Χάντμπολ Τουρκίας που εντοπίστηκε με την άφιξή του στην Κύπρο, θετικός στον COVID-19.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Γενί Ντουζέν, η ειδική απευθείας πτήση πραγματοποιήθηκε σήμερα και αφορά αεροσκάφος – ασθενοφόρο. Δόθηκε, αναφέρεται ειδική άδεια αφού απευθείας πτήσεις δεν γίνονται από την Τουρκία στο «νότιο τμήμα της Κύπρου» - όπως χαρακτηρίζονται οι ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας - ενώ σημειώνεται ότι ειδοποιήθηκαν σχετικά οι αρχές του ψευδοκράτους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.