Ο Λεμεσιανός υδραυλικός που τα έκανε...θάλασσα στο Master Chef - «Που τον καναπέ εν πολλά πιο εύκολο»

Ο Λεμεσιανός υδραυλικός που τα έκανε...θάλασσα στο Master Chef - «Που τον καναπέ εν πολλά πιο εύκολο»

Παρά την ενέργεια και το πάθος που έδειχνε να έχει ο Πάτρικ δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη ποδιά από τους τρεις κριτές στον διαγωνισμό μαγειρικής Master Chef. 

Συγκεκριμένα, ο Πάτρικ από την Λεμεσό, μπορεί να εργάζεται ως υδραυλικός ωστόσο θέλησε να κάνει το δικό του βήμα προς την μαγειρική. Με όρεξη και όπως φαινόταν γνώσεις για τη μαγειρική μπήκε στην κουζίνα του Master Chef και δυστυχώς για αυτόν άρχισαν οι αναποδιές. 

Το άγχος ήταν αυτό που κυρίευσε τον παίκτη από την Κύπρο και στο τέλος δεν πρόλαβε ούτε να στήσει το πιάτο του, ως αποτέλεσμα να κοπεί από τον διαγωνισμό. Παρόλα αυτά το πέρασμα του ήταν απολαυστικό ενώ όπως είπε και ο ίδιος δεν αποκλείεται να τον δούμε και του χρόνου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE