Ο Λεμεσιανός υδραυλικός που τα έκανε...θάλασσα στο Master Chef - «Που τον καναπέ εν πολλά πιο εύκολο»

Ο Λεμεσιανός υδραυλικός που τα έκανε...θάλασσα στο Master Chef - «Που τον καναπέ εν πολλά πιο εύκολο»

Παρά την ενέργεια και το πάθος που έδειχνε να έχει ο Πάτρικ δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη ποδιά από τους τρεις κριτές στον διαγωνισμό μαγειρικής Master Chef. 

Συγκεκριμένα, ο Πάτρικ από την Λεμεσό, μπορεί να εργάζεται ως υδραυλικός ωστόσο θέλησε να κάνει το δικό του βήμα προς την μαγειρική. Με όρεξη και όπως φαινόταν γνώσεις για τη μαγειρική μπήκε στην κουζίνα του Master Chef και δυστυχώς για αυτόν άρχισαν οι αναποδιές. 

Το άγχος ήταν αυτό που κυρίευσε τον παίκτη από την Κύπρο και στο τέλος δεν πρόλαβε ούτε να στήσει το πιάτο του, ως αποτέλεσμα να κοπεί από τον διαγωνισμό. Παρόλα αυτά το πέρασμα του ήταν απολαυστικό ενώ όπως είπε και ο ίδιος δεν αποκλείεται να τον δούμε και του χρόνου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE