Οι ΗΠΑ έθεσαν σε επιφυλακή 8.500 στρατιώτες σε περίπτωση ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία

Οι ΗΠΑ έθεσαν σε επιφυλακή 8.500 στρατιώτες σε περίπτωση ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία

Το Πεντάγωνο έθεσε σε επιφυλακή 8.500 στρατιώτες οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να αναπτυχθούν στην Ευρώπη στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, στην περίπτωση μιας εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Αμυνας Τζον Κίρμπι.

"Ο αριθμός των στρατιωτών που το Υπουργείο έχει θέσει σε επιφυλακή ανέρχεται στους 8.500", είπε ο εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι προς το παρόν "δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για την ανάπτυξή τους εκτός των ΗΠΑ". "Ομως είναι καταφανές ότι οι Ρώσοι δεν προτίθενται να αποκλιμακώσουν" την κατάσταση, πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE