Ελεφαντίνα τραυμάτισε θανάσιμα άνδρα στη Γερμανία

Ελεφαντίνα τραυμάτισε θανάσιμα άνδρα στη Γερμανία

Το ζώο είχε δραπετεύει από τσίρκο.

Θανάσιμα τραυματίσθηκε σήμερα το πρωί ένας περιπατητής από ελεφαντίνα που είχε δραπετεύσει από τσίρκο στην πόλη Μπούχεν της Βάδης-Βιρτεμβέργης, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 05:30 το πρωί όταν ο 65χρονος άνδρας έκανε τον συνήθη προωινό του περίπατο. Για άγνωστο λόγο, ο άνδρας δέχθηκε την επίθεση της ελεφαντίνας. Σοβαρά τραυματισμένος, υπέκυψε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Υπάλληλος του τσίρκου κατόρθωσε στη συνέχεια να ηρεμήσει το ζώο , που ονομάζεται «Baby» και να το οδηγήσει πίσω στη σκηνή του.

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA), από την οργάνωση υπεράσπισης των ζώων PETA έγινε γνωστό ότι στο παρελθόν η ελεφαντίνα έχει τραυματίσει τρεις ανθρώπους, ανάμεσά τους και ένα παιδί. Η οργάνωση θα υποβάλει μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Κύμα αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ σε Τεχεράνη και Βηρυτό - Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι

LIVE: Κύμα αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ σε Τεχεράνη και Βηρυτό - Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι

«Αν δεν είχαμε κάνει την επίθεση στο Ιράν, τότε θα άρχιζε ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» είπε σε νέες δηλώσεις του ο Ντόναλντ Τραμπ. Drone χτύπησε ξενοδοχείο στη Βαγδάτη, εκρήξεις ακούστηκαν κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα του Ιράκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE