Δεν έχουν ξύλα για σόμπα να ζεσταθούν - Μάνες σε απελπισία «Χρειάζομαι γάλα και πάνες για το μωρό»

Δεν έχουν ξύλα για σόμπα να ζεσταθούν - Μάνες σε απελπισία «Χρειάζομαι γάλα και πάνες για το μωρό»

Δεν είναι μία , ούτε δυο οι οικογένειες Kυπρίων που καθημερινά αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Μονογονιοί ή μάνες και πατεράδες όπου βλέπουν το κουτάκι με το γάλα του μωρού τους να φτάνει στο τέλος και να μην έχουν 10ευρώ να αγοράσουν άλλο.

Μέσα στο Γενάρη, με το τσουχτερό κρύο κάποιες άλλες οικογένειες να μην έχουν ξύλα για την ξυλοσομπά ώστε να ζεσταθούν και να μένουν κουκουλωμένοι με ότι βρουν.

Το τελευταίο 24ωρο νέες αναρτήσεις απο την σελίδας Προσφέρω απλόχερα/Κύπρος, έφεραν στο φως και άλλα περιστατικά. 

Μια εκ των διαχειριστών της σελίδας, Σάλλυ Παναγιώτου, για ακόμα μια φορά ανέβασε την ανάρτηση. Αμεση ήταν η ανταπόκριση των Κύπριων πολιτών.

Ομως ένα αναπάντητο γιατί μένει στην ψυχή του καθε ενός: " Πως γίνεται ο άνθρωπος να έχει καταφέρει τόσα επιτεύγματα μέσα στο χρόνο και όμως ακόμα το 2022 να υπάρχουν μανάδες να μην μπορούν να προσφέρουν ένα γάλα στο παιδί τους, σε μια προοδευτική και δημοκρατική χώρα;"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE