ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΔΗΓΟΙ: Κατολισθήσεις πετρών και βράχων σε δρόμους στο Τρόοδος

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΔΗΓΟΙ: Κατολισθήσεις πετρών και βράχων σε δρόμους στο Τρόοδος

Για κατολισθήσεις πετρών και βράχων σε δρόμους στο Τρόοδος προειδοποιεί η Αστυνομία με ανακοίνωση της στο twitter.

Κατολισθήσεις πετρών και βράχων έχουν σημειωθεί σε διάφορα σημεία στους δρόμους Πλατρών-Τροοδίτισσας και Προδρόμου-Τροοδίτισσας, λίγο πριν τις 2.00 το μεσημέρι της Κυριακής. Στους δύο δρόμους βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας που προβαίνουν σε ενέργειες για καθαρισμό του οδοστρώματος, για ρύθμιση της κυκλοφορίας και για παροχή βοήθειας στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να δίνουν προτεραιότητα σε άλλους διερχόμενους οδηγούς όπου χρειαστεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE