Πλήρωσαν σχεδόν €40.000 για αγορά 4 οχημάτων από την Αγγλία τα οποία δεν έλαβαν ποτέ – Συνελήφθη ο 28χρονος dealer αυτοκινήτων

Πλήρωσαν σχεδόν €40.000 για  αγορά 4 οχημάτων από την Αγγλία τα οποία δεν έλαβαν ποτέ – Συνελήφθη ο 28χρονος dealer αυτοκινήτων

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 28χρονου dealer αυτοκινήτων στη Λεμεσό για το αδίκημα της κλοπής από αντιπρόσωπο, χρηματικού ποσού 39.700 ευρώ και της έκδοσης επιταγής χωρίς αντίκρισμα. 

Πιο συγκεκριμένα, πατέρας 56 ετών και κόρη 28 ετών πλήρωσαν μεταξύ Γενάρη - Ιούλη το ποσό των 39,700 ευρώ μερικώς με έμβασμα, μερικώς με μετρητά, για την αγορά τεσσάρων οχημάτων από τον συλληφθέντα. Όπως κατήγγειλαν στην Αστυνομία, τα δύο πρόσωπα, δεν έλαβαν ποτέ τα οχήματα.

Ο 28χρονος μηχανικος, car dealer εξέδωσε 2 επιταγές τον μήνα Δεκέμβριο για επιστροφή χρημάτων, οι οποίες δεν ήταν έγκυρες. Η Τράπεζα ανέφερε σχετικά με την 1η επιταγή, πως εκδόθηκε από παγοποιημένο λογαριασμό, οπότε δεν μπορούσε να εξαργυρωθεί και σχετικά με την δεύτερη πως ήταν άκυρη, εφόσον δεν ήταν ορθώς γραμμένη.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 28χρονου. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE