Έφθασε στο Ισραήλ για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος

Έφθασε στο Ισραήλ για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Αντρη, έφθασε νωρίς το πρωί της Κυριακής στο Ισραήλ όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη.

Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι αργότερα σήμερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η σύζυγος του θα συναντηθούν στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’.

Αύριο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τύχει επίσημης υποδοχής από τον Πρόεδρο του Ισραήλ Ρέουβεν Ρίβλιν και θα παρακαθίσει σε συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό  Βενιαμίν Νετανιάχου.

Κατά τις αυριανές επαφές του τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν οι Υπουργοί Εξωτερικών και Ενέργειας και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, οι οποίοι θα φτάσουν σήμερα το απόγευμα, στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE