Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα - Ισχυρίζονται πως ξυλοκοπήθηκαν από αγνώστους

Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα - Ισχυρίζονται πως ξυλοκοπήθηκαν από αγνώστους

Επίθεση από αγνώστους κατήγγειλαν δυο Γεωργιανοί που διαμένουν μόνιμα στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δυο πρόσωπα ηλικίας 47 και 36 ετών, οι οποίοι κατήγγειλαν πως το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου δέχθηκαν επίθεση από ομάδα αγνώστων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά.

Τα δυο πρόσωπα μετέβησαν στο Νοσοκομείο Πάφου και αφού εξετάστηκαν από γιατρό, διαπιστώθηκε πως φέρουν διάφορα τραύματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Φάρος στην Πάφο, ενώ η αναμένεται η Αστυνομία να ξεκινήσει έρευνες για εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE