Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

Στην ανάρτηση, εξηγεί πως το βρέθηκε αδύναμο και ανίκανο να φάει στην λίμνη του Παραλιμνίου και μεταφέρθηκε άμεσα στην κλινική του.
Αφού υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες το πουλί διαγνώστηκε με σοβαρή αναιμία και ήταν βαρία μολυσμένο από ψείρες, εξήγησε.
«Το περιποιηθήκαμε με ζεστά υγρά, αντιβιοτικά και άλλα φάρμακα και το τροφοδοτήσαμε με σωλήνα. Έπειτα τοποθετήθηκε σε ζεστό σκοτεινό δωμάτιο για 3 ημέρες. Στάλθηκαν δείγματα στις κτηνιατρικές υπηρεσίες να εξεταστεί για γρίπη των πουλερικών. Σήμερα ήρθαν οι φύλακες να το παραλάβουν και να το μεταφέρουν σε κέντρο αποθεραπείας στη Λευκωσία. Ευχόμαστε αυτό το πουλί να τα καταφέρει και να αφεθεί σύντομα πίσω στην ύπαιθρο» τόνισε ο κτηνίατρος, καταληκτικά.




Δείτε την ανάρτηση:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




