Ο Κρατερός Κατσούλης μιλάει για το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου

Ο Κρατερός Κατσούλης μιλάει για το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου

Ο Κρατερός Κατσούλης σε συνέντευξή του μίλησε για το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και ένα μικρό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή «Happy Day».

Στη συνέντευξη που θα προβληθεί την Κυριακή, ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρεται με λεπτομέρειες στον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου και αποκάλυψε πως άλλαξε ο τρόπος που έβλεπε τα πράγματα μετά την περιπέτεια υγείας του το 2018.

«Εμείς λέγαμε με την Κατερίνα πολλές φορές ότι πιο πολύ είμαστε μαζί στην εκπομπή τα πρωινά παρά τις υπόλοιπες ώρες και εγώ είχα πει ότι δεν αντέχω άλλο γι’ αυτό και δε θα ξανακάνω πρωινό. Το ότι δυο άνθρωποι αποφασίζουν να μην είναι μαζί για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους δεν έχει να κάνει καθόλου με τα παιδιά», είπε ο Κρατερός Κατσούλης και συνέχισε: «Υπήρξε μια περιπέτεια υγείας τον Ιανουάριο του 2018, είναι γνωστό. Με έβαλε σε μια διαδικασία να σκεφτώ πως ότι είναι που θέλω να κάνω θα πρέπει να το κάνω τώρα».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

Αυτά που καταγράφηκαν στην άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη είναι οι τρεις ελάχιστες εξελίξεις που θέσαμε ως στόχο, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κρατώντας ως πιο σημαντική εξέλιξη τον καθορισμό των επόμενων συναντήσεων.