Εκατοντάδες άνθρωποι διασώθηκαν στη Μεσόγειο τις τελευταίες μέρες

Εκατοντάδες άνθρωποι διασώθηκαν στη Μεσόγειο τις τελευταίες μέρες

Σκάφη, τα οποία επιχειρούν για λογαριασμό Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων διέσωσαν εκατοντάδες ανθρώπους, που βρίσκονταν σε κίνδυνο στη Μεσόγειο τις τελευταίες ημέρες.


Το πλήρωμα του γερμανικού πλοίου Louise Michel επιβίβασε 62 ανθρώπους, ανάμεσά τους παιδιά και βρέφη, που βρίσκονταν σε λαστιχένια βάρκα, ενημέρωσε μέσω Twitter η οργάνωση που χρηματοδοτεί ο καλλιτέχνης Banksy.
 
Το πλήρωμα του σκάφους Mare Jonio διέσωσε 208 ανθρώπους κατά τη διάρκεια δύο αποστολών, ανακοίνωσε η οργάνωση αρωγής Mediterranea Saving Humans.
 
Χθες το πρωί, η οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) γνωστοποίησε ότι διασώθηκαν 110 άνθρωποι από το πλοίο της, το Geo Barents.
 
Πάνω από 1.300 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ή κηρύχθηκαν αγνοούμενοι στη Μεσόγειο την περασμένη χρονιά, κατά τους αριθμούς του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, μέρους του συστήματος του ΟΗΕ

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE