ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν
Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ανυπομονούν να συνεργαστούν με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό, Γιοχάνες Χαν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Χθες το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ σύμφωνα με όσα περιγράφει το Αστυνομικό δελτίο, ερεύνησαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος την οικία όπου διαμένουν δύο πρόσωπα ηλικίας 34 ετών, στη Λεμεσό.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε κάνναβη βάρους 0.2 γραμμαρίου περίπου, μία ζυγαριά ακριβείας, δεκαοκτώ πλήρη φυσίγγια ΔΟΚΟ, καθώς και άλλα αντικείμενα.
Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στο όχημα του ενός 34χρονου, εντοπίστηκαν 105 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία ενημερώθηκε το Τμήμα Τελωνείων.
Οι δύο 34χρονοι συνελήφθησαν, ενώ ο ένας εκ των δύο αφού ανακρίθηκε, απολύθηκε αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε ενοχοποιητικό εναντίον του. Ο δεύτερος 34χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για αδικήματα ναρκωτικών και άλλες υποθέσεις, τέθηκε υπό κράτηση.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) και το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις