Παρουσία στελεχών του ΔΝΤ η σημερινή συνάντηση στις Βρυξέλλες

Παρουσία στελεχών του ΔΝΤ η σημερινή συνάντηση στις Βρυξέλλες

Επανεκκινούν σε λίγο στις Βρυξέλλες οι διαβουλεύσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των θεσμών με στόχο να ανοίξει ο δρόμος για την επίτευξη συμφωνίας.

Η ελληνική αντιπροσωπεία έχει φθάσει ήδη στις Βρυξέλλες κομίζοντας την αντιπρόταση της ελληνικής πλευράς. 

Καλά πληροφορημένες ευρωπαϊκές πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως στη συνάντηση θα είναι παρόντες εκπρόσωποι από όλους τους θεσμούς, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας. Οι ίδιες πηγές δε θέλησαν να υπεισέλθουν σε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τη συνάντηση.
  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE