Πέτρος Φιλιππίδης: Σήμερα ο πλειστηριασμός του εξοχικού του στην Κόρινθο

Πέτρος Φιλιππίδης: Σήμερα ο πλειστηριασμός του εξοχικού του στην Κόρινθο

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός του εξοχικού του Πέτρου Φιλιππίδη που βρίσκεται στο Σοφικό Κορινθίας.

Η τιμή εκκίνησης είναι 176.400 ευρώ. Όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό ο δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος θεωρεί ότι ο πλειστηριασμός θα αναβληθεί. Το συγκεκριμένο ακίνητο, αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Πέτρος Φιλιππίδης το αγόρασε και άρχισε να το κατασκευάζει και να το επεκτείνει, έμεινε όμως ημιτελές.

Και το σπίτι στο Ψυχικό φαίνεται ότι πλέον δεν του ανήκει, ανήκει σε τράπεζα, καθώς τα δάνεια που έχει ο ηθοποιός, συνολικά σε τέσσερις τράπεζες και ξεπερνούν το 1 εκατ. δεν εξυπηρετούνται εδώ και αρκετό καιρό.

Πηγή: newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE