ΚΑΝΑΔΑΣ: Αυτοκίνητο βυθιζόταν στον παγωμένο ποταμό και η οδηγός έβγαζε selfie στην οροφή του - ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΝΑΔΑΣ: Αυτοκίνητο βυθιζόταν στον παγωμένο ποταμό και η οδηγός έβγαζε selfie στην οροφή του - ΒΙΝΤΕΟ

Μια γυναίκα στην Ottawa του Καναδά αποφάσισε να οδηγήσει στο παγωμένο ποταμό Rideau και μάλιστα το έκανε, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, για 30 ολόκληρα χιλιόμετρα.

Ωστόσο, δεν στάθηκε και τόσο... τυχερή καθώς ο πάγος σε κάποιο σημείο ήταν πολύ λεπτός, με αποτέλεσμα να σπάσει και το αυτοκίνητό της να βρεθεί να βυθίζετε στα παγωμένα νερά.

 

Οι κάτοικοι της περιοχής και οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο και επιστράτευσαν ένα καγιάκ για να σώσουν την οδηγό, η οποία όμως έδειχνε να αδιαφορεί για ό,τι είχε συμβεί. Μάλιστα είχε ανέβει στην οροφή του μισοβυθισμένου αυτοκινήτου και έβγαζε selfie για να απαθανατίσει τη στιγμή!...


Στο σημείο είχε σπεύσει και ασθενοφόρο, αλλά η οδηγός δεν είχε τραυματιστεί και μάλιστα αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους διασώστες που θέλησαν να αξιολογήσουν την κατάστασή της.

Η αστυνομία ανέφερε ότι η οδηγός θα βρεθεί αντιμέτωπη με την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης, η οποία στον Καναδά επισύρει βαριά ποινή.

«Αυτό το τμήμα του ποταμού έχει πολύ λεπτό πάγο σε σύγκριση με άλλες περιοχές του ποταμού», ανέφερε η αστυνομία σε δελτίο Τύπου και συμπλήρωσε πως «οι συνθήκες πάγου αυτή την εποχή του χρόνου μπορεί να είναι απρόβλεπτες».

Το όχημα παρέμεινε στο ποτάμι και η αστυνομία προειδοποίησε ότι «θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για τους περίεργους θεατές που πλησιάζουν την περιοχή για να το δουν».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE