ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο - Περιορισμένη η ορατότητα λόγω ομίχλης

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο - Περιορισμένη η ορατότητα λόγω ομίχλης

Συσσώρευση νερού λόγω καταρρακτωδών βροχών παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης 18/1, ιδιαίτερα σε σημεία στις περιοχές Αλάμπρας και Πέρα Χωρίου Νήσου, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην περιοχή Πέρα Χωρίου, η ορατότητα στο οδικό δίκτυο είναι περιορισμένη λόγω ομίχλης που επικρατεί, καθώς και λόγω της έντονης βροχής.

Οι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE