Επίθεση σε νυχτερινό κέντρο – Ψάχνει τους δράστες η αστυνομία – Βοηθήστε να βρεθούν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επίθεση σε νυχτερινό κέντρο – Ψάχνει τους δράστες η αστυνομία – Βοηθήστε να βρεθούν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωτογραφίες προσώπων που αναζητούνται σχετικά με υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό των υπόπτων.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 19 Δεκεμβρίου, 2021, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων ή και στον εντοπισμό των αναζητούμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22-802370 ή και 22-802371, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, 35 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου, αριθμός προσώπων επιτέθηκαν εναντίον άντρα ο οποίος εργαζόταν στο νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί ελαφρά. Κατά την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε περιουσία του υποστατικού, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή στη συνέχεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE