Στο Νοσοκομείο γυναίκα οδηγός μετά από τροχαίο στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών

Στο Νοσοκομείο γυναίκα οδηγός μετά από τροχαίο στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο σημειώθηκε πριν το χωριό Μονάγρι, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό γυναίκας οδηγού.

Η γυναίκα μετά τον τραυματισμό της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ η κατάσταση της υγείας της παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

(Φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE