Σεισμός ανοικτά του Αγίου Όρους - Oι πρώτες μετρήσεις

Σεισμός ανοικτά του Αγίου Όρους - Oι πρώτες μετρήσεις

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε γύρω στις 2 το απόγευμα ανοικτά του Αγίου Όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στ' ανοικτά του κόλπου της Σιθωνίας και συγκεκριμένα 33 χλμ. ανατολικά της Συκιάς και 139 χλμ. νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: cnn.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE