Με συντονισμένη επιχείρηση μπήκε σε διαμερίσματα στη Χλώρακα η Αστυνομία - Καταγγέλθηκαν πέντε πρόσωπα

Με συντονισμένη επιχείρηση μπήκε σε διαμερίσματα στη Χλώρακα η Αστυνομία - Καταγγέλθηκαν πέντε πρόσωπα

Συνέχεια στις συντονισμένες επιχειρήσεις της για αστυνόμευση της κοινότητας Χλώρακας, έδωσε χθες η Αστυνομία. Η νέα επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τις 5μ.μ., μέχρι τα μεσάνυχτα και σε αυτή συμμετείχαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, της ΜΜΑΔ, της ΥΑΜ Πάφου, της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αεροδρομίων (ΔΑΣΑ).


Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έλεγχος σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Χλώρακα, για παραβάσεις του διατάγματος που αφορά την εγκατάσταση αιτητών διεθνούς προστασίας στην εν λόγω κοινότητα. 

Συνολικά έγιναν έλεγχοι σε πέντε διαμερίσματα εκ των οποίων στα δύο διαμερίσματα εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα οι οποίοι διέμεναν κατά παράβαση του διατάγματος και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα.

Παράλληλα, ανακόπηκαν συνολικά 94  οχήματα, εκ των οποίων ερευνήθηκαν τα 41, καθώς και 53 πρόσωπα. Από τους ελέγχους, προέκυψαν 17 τροχαίες καταγγελίες.

Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν, για κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ μιλούν αμερικανικά ΜΜΕ

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE