Η ιταλική αστυνομία διαμαρτυρήθηκε γιατί παρέλαβε... ροζ προστατευτικές μάσκες

Η ιταλική αστυνομία διαμαρτυρήθηκε γιατί παρέλαβε... ροζ προστατευτικές μάσκες

Η ιταλική αστυνομία διαμαρτυρήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών επειδή παρέλαβε ροζ προστατευτικές μάσκες για να φορούν οι άνδρες της εν ώρα υπηρεσίας, λέγοντας ότι το συγκεκριμένο χρώμα κινδυνεύει να πλήξει τη φήμη της.

«Δεν αντιλαμβανόμαστε τον λόγο πίσω από την αγορά των μασκών σε ένα χρώμα που εκ πρώτης όψεως θα φαινόταν αταίριαστο με τις δυνάμεις μας», έγραψε σε επιστολή του προς το υπουργείο Εσωτερικών το σωματείο των αστυνομικών.

«Η αγορά είναι ακατανόητη», αναφέρεται στην επιστολή και προστίθεται ότι, έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας του κορωνοϊού, θα έπρεπε να ήταν εύκολη η αγορά των κατάλληλων μασκών.

Μελλοντικά, οι μάσκες πρέπει να είναι μόνο μαύρες, λευκές ή μπλε, καταλήγει η επιστολή. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από το υπουργείο Εσωτερικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επανεκλογή Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής με τις ψήφους ΔΗΚΟ και Άμεσης Δημοκρατίας

Επανεκλογή Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής με τις ψήφους ΔΗΚΟ και Άμεσης Δημοκρατίας

Η Αννίτα Δημητρίου επανεξελέγη στην προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων, επικρατώντας στον δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας με 29 ψήφους, έπειτα από τη στήριξη που έλαβε από το ΔΗΚΟ και την Άμεση Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE