«Μίλησαν» οι νεκροτομές των δυο μουσικών – Έτσι «έφυγαν» από τη ζωή οι Μάκηδες

«Μίλησαν» οι νεκροτομές των δυο μουσικών – Έτσι «έφυγαν» από τη ζωή οι Μάκηδες

Ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές στις σορούς του Πρόδρομου Θεμιστοκλέους (Μάκη) και Αβραάμ Αλεξάνδρου (Mάκη) 24 και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής 09 Ιανουαρίου μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των νεκροτομών που διενέργησε ο ιατροδικαστής Εμμανουήλ Σακελλιάδης, ο θάνατος των Θεμιστοκλέους και Αλεξάνδρου προήλθε από πολλαπλά τραύματα, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.

Να σημειωθεί πως οι νεκροτομή του Πρόδρομου Θεμιστοκλέους διενεργήθηκε την Τρίτη 11 Ιανουαρίου, ενώ η νεκροτομή του Αβράαμ Αλεξάνδρου διενεργήθηκε την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου. 

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (9/1) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου με θύματα τους Πρόδρομο Θεμιστοκλέους και Αβραάμ Αλεξάνδρου 24 και 26 ετών αντίστοιχα.

Τα δύο πρόσωπα επέβαιναν σε όχημα που οδηγούσε 28χρονη, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στις 20:30, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία η 28χρονη απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό ν’ ανατραπεί και να συγκρουστεί με λεωφορείο.

Τα τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο νεαρών.
Θυμίζουμε ότι οι δυο Μάκηδες ήταν φίλοι, μουσικοί, που με την ενέργεια τους διασκέδαζαν τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου

LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου

Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE