Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει τηλεφώνημα του Πέτρου Φιλιππίδη μετά τις καταγγελίες

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει τηλεφώνημα του Πέτρου Φιλιππίδη μετά τις καταγγελίες

Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν στο «Θέατρο Ζίνα» για την παράσταση «Η Παγίδα» και το «Mega Καλημέρα» ήταν εκεί και μίλησε με τον Τάκη Παπαματθαίου, ο οποίος αναφέρθηκε σε ένα τηλεφώνημα που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά το τσουνάμι των καταγγελιών εναντίον του.

«Δεν θυμάμαι πώς είναι να κάνεις γιορτές στο σπίτι, γιατί να μου έχει λείψει; Μου τηλεφώνησε ο Πέτρος Φιλιππίδης, αυτό που του είπα ήταν “δεν καταλαβαίνω ρε Πετράν, γιατί;”», είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Αυτό ήταν το τηλεφώνημα. Δεν ξέρω γιατί μου τηλεφώνησε, ανθρώπινο είναι αυτό, για να δει αν θα το σηκώσω;».

Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κρατείται προσωρινά στις φυλακές Τριπόλεως, μέχρι να βρεθεί στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE