Πολίτες παίρνουν μηνύματα για rapid test που δεν έχουν κάνει - «Το ένα είναι θετικό» - ΕΙΚΟΝΕΣ

Πολίτες παίρνουν μηνύματα για rapid test που δεν έχουν κάνει - «Το ένα είναι θετικό» - ΕΙΚΟΝΕΣ

Πολλά είναι τα μικροπροβλήματα που παρατηρούνται κατά τη διάρκεια των εξετάσεων rapid test ή και pcr με ασυνενοησίες και λάθη, που όμως είναι σημαντικά. 

Μερικά από αυτά είναι και τα μηνύματα που αποστέλλονται μετά την εξέταση για να ενημερώσουν τους πολίτες για το αποτέλεσμα τους. Ωστόσο όπως φαίνεται κάποιοι δεν τα παραλαμβάνουν ποτέ, ενώ μερικοί άλλοι λαμβάνουν αποτελέσματα χωρίς να έχουν υποβληθεί σε όποιαδήποτε εξέταση. 

Συγκεκριμένα αρκετές είναι οι κοινοποιήσεις που εντοπίζονται κατά διαστήματα στα Μέσα Κοινονωικής Δικτύωσης από χρήστες που δημοσιεύουν μηνύματα που παραλαμβάνουν με αποτελέσματα εξέτασης, χωρίς να έχουν υποβληθεί σε εξέταση και φυσικά ανήκουν σε κάποιον άλλο πολίτη. 

Σε πρόσφατη μάλιστα περίπτωση όπως ενημέρωσε και ο χρήστης το αποτέλεσμα που είχε λάβει στο κινητό του ήταν θετικό, έτσι προχώρησε στην κοινοποίηση του μηνύματος με την ελπίδα να εντοπιστεί ο κάτοχος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE