Survivor spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε και η ομάδα που κερδίζει στο αγώνισμα

Survivor spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε και η ομάδα που κερδίζει στο αγώνισμα

Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις θα παρακολουθήσουμε απόψε (12/1) στον ΣΚΑΙ τα spoilers δίνουν και παίρνουν.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι αρκετοί όμως ένας από αυτούς δεν ψηφίστηκε όσο θα ήθελε από το τηλεοπτικό κοινό και θα αναγκαστεί να αποχωρήσει.

Πέντε διάσημοι και δύο μαχητές κινδυνεύουν να φύγουν οριστικά από το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, ο Βαλάντης, η Ευριδίκη Παπαδοπούλου, η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Σταμάτης και η Παρασκευή είναι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και αναμένεται να δούμε αν έχουν πέσει μέσα το βράδυ, η παίκτρια που απέσπασε τις λιγότερες ψήφους είναι η Παρασκευή, η οποία θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο, τους συμπαίκτες της και το μεγάλο έπαθλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται πως τη νίκη στο αποψινό αγώνισμα θα πάρουν οι Μαχητές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE