Εκπρ. Νετανιάχου: Η Κύπρος καλός γείτονας και στενός φίλος του Ισραήλ

Εκπρ. Νετανιάχου: Η Κύπρος καλός γείτονας και στενός φίλος του Ισραήλ

Καλό γείτονα και στενό φίλο του Ισραήλ χαρακτηρίζει την Κύπρο ο εκπρόσωπος Τύπου του Πρωθυπουργού του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου, Μαρκ Ρετζέβ, σε δήλωσή του στο ΚΥΠΕ, με την ευκαιρία της επικείμενης επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στο Ισραήλ στις 15 Ιουνίου.

“Προσβλέπουμε στην επίσκεψη του Προέδρου Αναστασιάδη στο Ισραήλ την ερχόμενη εβδομάδα”, είπε ο κ. Ρετζέβ, σημειώνοντας πως Κύπρος και Ισραήλ “έχουν μια άριστη σχέση και η επίσκεψη αυτή θα δώσει την ευκαιρία για περαιτέρω ενδυνάμωση του συνεταιρισμού μας”.

“Η Κύπρος είναι και ένας καλός γείτονας και ένας στενός φίλος”, επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, σημειώνοντας πως η συνεργασία μεταξύ των δυο Δημοκρατιών καθιστά και τις δυο “πιο ασφαλείς και πιο ευημερούσες”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE