Συγκλονίζει Κύπρια μάνα: «Εν όφκερα όλα στο ψυγείο - Δεν ήξερα τι να βαλω της μικρής στο σχολείο»

Συγκλονίζει Κύπρια μάνα:  «Εν όφκερα όλα στο ψυγείο - Δεν ήξερα τι να βαλω της μικρής στο σχολείο»

Συγκλονίζει ακόμα μια ιστορία εν έτει 2022. Μια μάνα να μην μπορεί να προσφέρει τα βασικά στο παιδί της.

Πρόκειται για μονογονιό απο τη Λευκωσία με τρία παιδιά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Το μικρότερο περίπου στα 2 και το μεγαλύτερο στα 7 περίπου. 

Η μητέρα ζήτησε βοήθεια μέσα απο την διαδικτυακή ομάδα "Προσφέρω απλόχερα/Κύπρος" και την ανάρτηση ανέβασε μια εκ των διαχειριστών της ομάδας, Σάλλυ Παναγιώτου.

Η μονογονιός ανέφερε ότι το ψυγείο της είναι άδειο ενώ και η ίδια δεν έχει βασικά είδη πρώτης ανάγκης για την ίδια και τα παιδιά. Η πρώτη μερα στο σχολείο βρήκε το παιδί χωρίς τα απαραίτητα.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των εθελοντών οι οποίοι έσπευσαν άμεσα να βοηθήσουν με ψώνια την μητέρα που παλεύει μόνη να μεγαλώσει τα 3 της παιδιά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE