Θλίψη στην Ελλάδα: Δύο 20χρονοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο

Θλίψη στην Ελλάδα: Δύο 20χρονοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο

Τραγωδία τα ξημερώματα στην παραλία Αλυκών του Δήμου Χαλκιδέων. Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, δύο νεαρά άτομα από τη Χαλκίδα έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαίο.

Οι δύο 20χρονοι, επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο μαζί με άλλους 3 νεαρούς.

Το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ και στη συνέχεια σε μάντρα. Οι δυο 20χρονοι έχασαν τη ζωή τους, ενώ τα υπόλοιπα τρία άτομα έχουν τραυματιστεί και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Για το δυστύχημα ενημερώθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταβεί στο σημείο, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, λόγω της κακοκαιρίας το ασθενοφόρο κατόρθωσε να φτάσει στο νοσοκομείο της Χαλκίδας στις 5 το πρωί.

 Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE