Έσπασε το γυαλί του αυτοκινήτου της και άρπαξε την τσάντα μαζί με €2.300 - Υπό κράτηση ο 37χρονος

Έσπασε το γυαλί του αυτοκινήτου της και άρπαξε την τσάντα μαζί με €2.300 - Υπό κράτηση ο 37χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 37 ετών ως ύποπτος για υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διεπράχθη στην Πάφο.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, καταγγέλθηκε στις 8.1.22 από γυναίκα ιδιοκτήτρια οχήματος, ότι άγνωστο πρόσωπο φέρεται να θρυμμάτισε το γυαλί της πόρτας του συνοδηγού στο όχημα μας και απέσπασε απ’ αυτό, τη γυναικεία τσάντα της, που μεταξύ άλλων περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.300 ευρώ σε μετρητά.

Μετά από σχετική μαρτυρία που προέκυψε εναντίον συγκεκριμένου προσώπου και στο πλαίσιο περαιτέρω εξετάσεων μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εναντίον 37χρονου.

Ο 37χρονος συνελήφθη σήμερα 12.1.22 στη 00:50 και τέθηκε υπό κράτηση στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πάφου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE