Έσπασε το γυαλί του αυτοκινήτου της και άρπαξε την τσάντα μαζί με €2.300 - Υπό κράτηση ο 37χρονος

Έσπασε το γυαλί του αυτοκινήτου της και άρπαξε την τσάντα μαζί με €2.300 - Υπό κράτηση ο 37χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 37 ετών ως ύποπτος για υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διεπράχθη στην Πάφο.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, καταγγέλθηκε στις 8.1.22 από γυναίκα ιδιοκτήτρια οχήματος, ότι άγνωστο πρόσωπο φέρεται να θρυμμάτισε το γυαλί της πόρτας του συνοδηγού στο όχημα μας και απέσπασε απ’ αυτό, τη γυναικεία τσάντα της, που μεταξύ άλλων περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.300 ευρώ σε μετρητά.

Μετά από σχετική μαρτυρία που προέκυψε εναντίον συγκεκριμένου προσώπου και στο πλαίσιο περαιτέρω εξετάσεων μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εναντίον 37χρονου.

Ο 37χρονος συνελήφθη σήμερα 12.1.22 στη 00:50 και τέθηκε υπό κράτηση στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πάφου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.