Με άπταιστα κυπριακά απείλησε υπάλληλο περιπτέρου κρατώντας κουζινομάχαιρο - Συνέλαβαν την σπείρα αλλά οι ληστείες συνεχίζονται

Με άπταιστα κυπριακά απείλησε υπάλληλο περιπτέρου κρατώντας κουζινομάχαιρο - Συνέλαβαν την σπείρα αλλά οι ληστείες συνεχίζονται

Ληστεία σημειώθηκε σε περίπτερο τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/01) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ληστεία σημειώθηκε στις 04:40 τα ξημερώματα όταν δράστης πρόταξε κουζινομάχαιρο σε υπάλληλο περιπτέρου στην Οδό Κολωνακίου στην Λεμεσό και απέσπασε από το ταμείο χρηματικό ποσό.

Ο δράστης εκτιμάται ότι είναι Ελληνοκύπριος και έφερε μαύρο φούτερ και κουκούλα, ενώ μπούκαρε στο περίπτερο και απείλησε τον υπάλληλο στην κυπριακή διάλεκτο καταφέρνοντας να αποσπάσει χρηματικό ποσό που υπολογίζεται γύρω στα 140 ευρώ. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε με τις Αρχές να σπεύδουν άμεσα στο σημείο για έρευνες.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό του δράστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.