Μόνο με 4x4 και αντιολισθητικές αλυσίδες προς Τρόοδος - Προσοχή σε όλους τους δρόμους λόγω ολισθηρότητας

Μόνο με 4x4 και αντιολισθητικές αλυσίδες προς Τρόοδος - Προσοχή σε όλους τους δρόμους λόγω ολισθηρότητας

Μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες παραμένουν ανοικτοί οι δρόμοι Καρβουνά-Τροόδους, Πλατρών-Τροόδους, και Προδρόμου-Τροόδους, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Στους αυτοκινητοδρόμους και στο οδικό δίκτυο των αστικών περιοχών δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο λόγω της βροχόπτωσης που σημειώθηκε κατά τόπους, κατά τη διάρκεια της νύχτας, το οδόστρωμα σε διάφορα σημεία ενδεχομένως να είναι ολισθηρό.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο και καλούνται οι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE