Δεν της έφτανε ο φίλος της κόρης της - Βίασε και τον δίδυμο αδελφό του

Δεν της έφτανε ο φίλος της κόρης της - Βίασε και τον δίδυμο αδελφό του

Την ενοχή της ετοιμαζόταν να αποδεχθεί η 39χρονη Heather Salines από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ για την σεξουαλική κακοποίηση του 14χρονου φίλου της κόρης της, όταν, κατά τη διάρκεια της δίκης της, στην επιφάνεια ήρθαν νέες κατηγορίες για το βιασμό του δίδυμου αδελφού του.

Σύμφωνα με την Boston Herald, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ο πρώτος ανήλικος ήταν σύντροφος της έφηβης κόρης της.

Η κατηγορούμενη έχει παραδεχθεί την ενοχή της, ωστόσο ο δικηγόρος της δηλώνει άγνοια για τις νέες κατηγορίες, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν στοιχεία.

Όσον αφορά την αρχική υπόθεση, η Salines φέρεται να ήλθε για πρώτη φορά σε επαφή με το νεαρό στο αυτοκίνητό της και στη συνέχεια μια ακόμα φορά σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Ακόμη κατηγορείται ότι του είχε στείλει γυμνές της φωτογραφίες.

Τον Απρίλιο του 2014 η Salines συνελήφθη για 6 συνολικά κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου. Η δίκη συνεχίζεται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE