ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα ύψη και πάλι τα κρούσματα της Τρίτης (11/01) – Τέσσερις νέοι θάνατοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα ύψη και πάλι τα κρούσματα της Τρίτης (11/01) – Τέσσερις νέοι θάνατοι

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 11 Ιανουαρίου 2022:

- 4 άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 665.

- 252 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 76 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 76,2% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

- 20 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

- Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 105,376 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

- 3,515 (ποσοστό θετικότητας: 3,34%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 212,074.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Σε παρέμβαση στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στη Βαλένθια της Ισπανίας θα προβεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την τελευταία ημέρα εργασιών της Συνόδου.