Συγκινεί με τα λόγια της η μητέρα των δυο ανηλίκων που παγιδεύτηκαν σε χαράδρα στο Τρόοδος

Συγκινεί με τα λόγια της η μητέρα των δυο ανηλίκων που παγιδεύτηκαν σε χαράδρα στο Τρόοδος

Ευχαριστήρια επιστολή προς τα μέλη της Αστυνομίας μετά από παροχή βοήθειας στην περιοχή Τροόδους.

Αυτούσια η επιστολή:

Αγαπητοί κύριοι,
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σταθμάρχη Τροόδους Η. Π. και τους Αστυνομικούς Α. Π. και Γ. Σ. για τη γρήγορη και επιτυχή διάσωση των παιδιών μας από χαράδρα χθες στο Τροοδος. Μετά από το τηλεφώνημα μου στο 112, η ανταπόκριση ήταν άμεση και ο Σταθμάρχης Τροόδους Η. Π. ήταν σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου ώσπου και ήρθε για τη διάσωση με το ειδικό όχημα χιονιού. Εκτίμησα επίσης το ενδιαφέρον του Σταθμ. Η.Π. που ξανά τηλεφώνησε το απόγευμα και το βράδυ για να διαβεβαιωθει ότι είναι καλά στην υγεία τα παιδια.

Υπενθυμίζουμε ότι άμεση και καταλυτική ήταν η βοήθεια μελών της Αστυνομίας, ως προς τον απεγκλωβισμό δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας 11 και 15 ετών, τα οποία παγιδεύτηκαν σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων στο Τρόοδος.

Η πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Δευτέρας 03/01, ανέφερε, ότι δύο ανήλικα αγόρια, ενώ βρίσκονταν και έπαιζαν σε σημείο κοντά στη χιονίστρα, λόγω του παγωμένου εδάφους, γλίστρησαν και κατέληξαν σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων.

Πολίτης που βρισκόταν στην περιοχή προσέτρεξε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να καταλήξει και αυτός στη χαράδρα.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, όπου μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Τροόδους και Πλατρών, με τη χρήση του ερπυστριοφόρου οχήματος διάσωσης κατάφεραν και απεγκλώβισαν τα παιδιά, τα οποία μετέφεραν σε ασφαλές μέρος, όπου και παραδόθηκαν στους κηδεμόνες τους.

Ο πολίτης κατάφερε και ανέβηκε από τη χαράδρα πριν την άφιξη της Αστυνομίας. Από το περιστατικό δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE