Επανέρχεται στο ΥΠΕΞ ο Κασουλίδης μετά την παραίτηση Χριστοδουλίδη - Τα είπε τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο

Επανέρχεται στο ΥΠΕΞ ο Κασουλίδης μετά την παραίτηση Χριστοδουλίδη - Τα είπε τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο

Ο Ιωάννης Κασουλίδης θα διαδεχτεί τον Νίκο Χριστοδουλίδη στη θέση του Υπουργού Εξωτερικών, μετά την παραίτηση του τελευταίου και την αποχώρησή του από τη θέση του επικεφαλής της κυπριακής διπλωματίας την Τρίτη 11 Ιανουαρίου.


Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, ο κ. Κασουλίδης, ο οποίος είχε διατελέσει Υπουργός Εξωτερικών κατά την πρώτη πενταετία της διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη, είχε σήμερα το πρωί, όπως και την περασμένη Παρασκευή, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, Αναστασιάδης και Κασουλίδης κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία συζήτησαν θέματα που αφορούν στο Κυπριακό, την εξωτερική πολιτική της Κυπριακής Δημοκρατίας και γενικότερα τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει το Υπουργείο Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE