«Λουκέτο» σε οίκο ανοχής επειδή εντοπίστηκε πελάτης χωρίς πιστοποιητικό

«Λουκέτο» σε οίκο ανοχής επειδή εντοπίστηκε πελάτης χωρίς πιστοποιητικό

«Λουκέτο» έβαλαν οι αρχές σε οίκο ανοχής στην Κρήτη καθώς διαπιστώθηκε πως παραβίασε τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, κατά τη διάρκεια των χθεσινών ελέγχων των αστυνομικών εντοπίστηκε ένας οίκος ανοχής στα Χανιά που είχε δώσει την άδεια εισόδου σε πελάτη που δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Οι αρχές βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη ενώ ανέστειλαν την λειτουργία του για 15 ημέρες. Παράλληλα, κόπηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στον πελάτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE