Τους σταμάτησαν για έλεγχο και έπιασαν «λαβράκι» - Τα όσα εντόπισαν οι Αρχές

Τους σταμάτησαν για έλεγχο και έπιασαν «λαβράκι» - Τα όσα εντόπισαν οι Αρχές

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 32 και 37 ετών, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Γύρω στις 10μ.μ. χθες, μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο, σε δρόμο της Πάφου, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 32χρονος και ο 37χρονος.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία για τα οποία οι δύο επιβάτες του οχήματος, δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν στην κατοχή τους. Ως αποτέλεσμα 32χρονος και 37χρονος συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 32χρονος οδηγός του οχήματος, υποβλήθηκε και σε νάρκοτεστ, με θετική ένδειξη.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Πάφου και η Τροχαία Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE