Μεγάλος αριθμός παιδιών για εμβόλιο στη Λεμεσό - Πέραν των 460 ηλικιών 5-11 ετών

Μεγάλος αριθμός παιδιών για εμβόλιο στη Λεμεσό - Πέραν των 460 ηλικιών 5-11 ετών

Αρκετά μεγάλη η προσέλευση σήμερα Σάββατο 8 Ιανουαρίου στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού, όπου πραγματοποιούνταν εμβολιασμοί παιδιών ηλικίας 5-11 ετών.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 465 εμβολιασμοί παιδιών, ενώ στην είσοδο βρισκόταν και ο Άγιος Βασίλης, δίνοντας δώρα στα παιδιά.

Το εμβολιαστικό κέντρο επισκέφθηκε και ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, συνοδευόμενος από την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου, Χριστίνα Γιαννάκη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Ιανουαρίου 2022, θα λειτουργήσει εμβολιαστικό κέντρο από τις 08:00 – 14:00 στο γραφείο του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών κοινοτήτων στην Τριμίκλινη για την εξυπηρέτηση των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα στήριξης από Φον ντερ Λάιεν για το Κυπριακό: «Η ΕΕ δεσμευμένη στην επανένωση της Κύπρου»

Σαφές μήνυμα στήριξης από Φον ντερ Λάιεν για το Κυπριακό: «Η ΕΕ δεσμευμένη στην επανένωση της Κύπρου»

Μήνυμα στήριξης προς τις προσπάθειες για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό απηύθυνε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, εν μέσω της Πενταμερούς συνάντησης που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE