Χαμός στον αέρα με δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 – «Φύγε από ‘δω πέρα ανόητη» - ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός στον αέρα με δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 – «Φύγε από ‘δω πέρα ανόητη» - ΒΙΝΤΕΟ

Αδιανόητο σκηνικό με τον Κωνσταντίνο Τζούμα στον ΑΝΤ1.

Στην εκπομπή «Πρωινοί τύποι» του ΑΝΤ1 βγήκε σήμερα ο Κωνσταντίνος Τζούμας για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Οι απαράδεκτες δηλώσεις του στο Πρωινό ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, ωστόσο, ο ίδιος σήμερα ξέφυγε γι’ ακόμα μία φορά με την προκλητική του στάση απέναντι στη δημοσιογράφο Ηρώ Ράντου.

«Πρώτον, είχα εκνευριστεί γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον, για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”.

Διότι αν σας μιλούσα κανονικά, ότι τι σχέση έχουν οι γυναίκες, αν είναι φλύαρες με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, θα έλεγαν ότι εντάξει ήταν μία εκπομπή… Θα πω κόντρα πράγματα, εκείνα που δεν πιστεύω. Το ίδιο ισχύει και για τον Εν Λευκώ», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Η δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, με τον Κωνσταντίνο Τζούμα να της μιλάει υποτιμητικά, λέγοντας: «Σιγά που σε εξόργισε! Μπράβο, μπράβο. Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τους μετανάστες, για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγε από εδώ ανόητη».

Γι’ ακόμα μία φορά ο Κωνσταντίνος Τζούμας ξεπέρασε τα όρια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE