Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Η αιμοδοσία πραγματοποιείται στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο στα Πάνω Πολεμίδια στη Λεμεσό όπου βρέθηκε στις 11:30 το πρωί ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα.
Μάλιστα έδωσε και ο ίδιος αίμα. Στο μήνυνά του είπε: «Είχα την ευκαιρία να δώσω αίμα εις μνήμη ενός πολύ καλού φίλου ενός σωστού ανθρώπου και οικογενειάρχη που είχα την τιμή να γνωρίσω. Θέλω να δώσω το μήνυμα ότι το αίμα σώζει ζωές, αυτές τις δύσκολες στιγμές που υπάρχει αρκετός κόσμος σε νοσηλείες, όλοι μας όταν έχουμε την ευκαιρία να δίνουμε αίμα, να το δίνουμε απλόχερα".
Την αιμοδοσία διοργανώνει η Ανόρθωσις Αμμοχώστου σε συνεργασία με τη ακαδημία ποδοσφαίρου κλιμακίου Λεμεσού και τον Σύνδεσμο Γονέων Ενήλικων Ατόμων με νοητική αναπηρία Απόστολος Λουκάς.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις