«Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην εξέταση αιτήσεων σύνταξης» - Περιμένουν πάνω απο 6 μήνες να πληρωθούν

«Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην εξέταση αιτήσεων σύνταξης» - Περιμένουν πάνω απο 6 μήνες να πληρωθούν

Η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων με σημερινή της ανακοίνωση σημειώνει ότι συνεχίζεται η «απαράδεκτα μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην εξέταση των αιτήσεων από το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, με αποτέλεσμα δικαιούχοι σύνταξης να αναμένουν έξι -  επτά ή και περισσοτέρους μήνες για να πληρωθούν».

 
Η ΕΚΥΣΥ υπενθυμίζει ότι το σοβαρό αυτό πρόβλημα το έθεσε ξανά στην Υπουργό Εργασίας  τον περασμένο Σεπτέμβριο, απαιτώντας να βρεθεί επιτέλους λύση σε αυτό το πρόβλημα και οι αιτήσεις να εξετάζονται άμεσα.

«Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο δεν έγινε και το αποδεικνύουν τα στοιχεία που παρουσιάζει το Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων» ως προς τον χρόνο εξέτασεις των διαφόρων αιτήσεων αναφέρει η ΕΚΥΣΥ .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.