«Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην εξέταση αιτήσεων σύνταξης» - Περιμένουν πάνω απο 6 μήνες να πληρωθούν

«Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην εξέταση αιτήσεων σύνταξης» - Περιμένουν πάνω απο 6 μήνες να πληρωθούν

Η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων με σημερινή της ανακοίνωση σημειώνει ότι συνεχίζεται η «απαράδεκτα μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην εξέταση των αιτήσεων από το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, με αποτέλεσμα δικαιούχοι σύνταξης να αναμένουν έξι -  επτά ή και περισσοτέρους μήνες για να πληρωθούν».

 
Η ΕΚΥΣΥ υπενθυμίζει ότι το σοβαρό αυτό πρόβλημα το έθεσε ξανά στην Υπουργό Εργασίας  τον περασμένο Σεπτέμβριο, απαιτώντας να βρεθεί επιτέλους λύση σε αυτό το πρόβλημα και οι αιτήσεις να εξετάζονται άμεσα.

«Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο δεν έγινε και το αποδεικνύουν τα στοιχεία που παρουσιάζει το Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων» ως προς τον χρόνο εξέτασεις των διαφόρων αιτήσεων αναφέρει η ΕΚΥΣΥ .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE