Στρος-Καν: Όσο έσωζε τον κόσμο από την οικονομική κρίση είχε ανάγκη από «συνεδρίες αναψυχής»

Στρος-Καν: Όσο έσωζε τον κόσμο από την οικονομική κρίση είχε ανάγκη από «συνεδρίες αναψυχής»

Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για τον Ντομινίκ Στρος Καν ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες «εκ προθέσεως μαστροπείας».

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δήλωσε σε γαλλικό δικαστήριο ότι όσο ήταν απασχολημένος «να σώζει τον κόσμο» από την οικονομική κρίση, είχε ανάγκη από κάποιες «συνεδρίες αναψυχής».

Ο 65χρονος Στρος-Καν κατηγορείται για ότι διοργάνωνε σεξουαλικά πάρτι με τη συμμετοχή εν γνώσει του ιερόδουλων σε αυτά, μεταξύ του 2008 έως 2011 στη Λίλλη τις Βρυξέλλες, το Παρίσι και την Ουάσινγκτον.

Οι εκδιδόμενες που έπαιρναν μέρος στα όργια με τον Στρος Καν έχουν καταθέσει ότι δεν διασκέδαζαν καθόλου και μιλούν για «ζωώδεις» καταστάσεις.

Κατά τις τρεις εβδομάδες που προηγήθηκαν ο Γάλλος πολιτικός επέμεινε στη γραμμή ότι δεν γνώριζε πως οι νεαρές γυναίκες που συμμετείχαν στα όργια ήταν πόρνες, αλλά απλώς «ελευθεριάζουσες νέες».

Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ ήταν ο ισχυρότερος υποψήφιος στην κούρσα για την προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας, όταν οι αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον προεκλογικό αγώνα μετά τις εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση σε μία καμαριέρα σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης το 2011.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE