Διενεργήθηκαν οι νεκροτομές των δυο νεαρών που «έσβησαν» ανήμερα των Φώτων στη Λακατάμια

Διενεργήθηκαν οι νεκροτομές των δυο νεαρών που «έσβησαν» ανήμερα των Φώτων στη Λακατάμια

Στάλθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις με σκοπό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 20χρονου και 25χρονου από το Καμερούν, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο χθες Τετάρτη 06 Ιανουαρίου, ανήμερα των Φώτων, στη Λακατάμια.

Τις νενομισμένες νεκροτομές στις σορούς των δύο διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε με θύματα δύο αλλοδαπούς από το Καμερούν και τρίτο άνδρα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ο οποίος μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Οι τρείς τους εντοπίστηκαν σε οικία στην Λακατάμια με τα μέλη της Αστυνομίας να σπεύδουν αμέσως στο σημείο. Από τις έρευνες έχει διαφανεί ότι οι τρεις αλλοδαποί στην προσπάθεια τους να ζεσταθούν άναψαν φουκού με κάρβουνα εντός της οικίας, με αποτέλεσμα να υποστούν ασφυξία από τις αναθυμιάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE