Γλυκά Νερά: Μήνυση στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και για τη δολοφονία του σκύλου της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Μήνυση στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και για τη δολοφονία του σκύλου της Καρολάιν

Μήνυση κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατέθεσε το φιλοζωικό σωματείο για τη δολοφονία της Ρόξυ, του σκύλου της Καρολάιν.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν το βράδυ του εγκλήματος σκότωσε και το σκυλί, κρεμώντας το με σχοινί στην σκάλα, θέλοντας να στήσει σκηνικό ληστείας μετά φόνου, στη μεζονέτα της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το «Πρωινό», οκτώ μήνες πριν τη δολοφονία η Καρολάιν είχε πάει στο φιλοζωικό σωματείο και ζήτησε ένα σκυλάκι για να μεγαλώσει με τη μικρή Λυδία

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος αναμένεται να τιμωρηθεί βαριά για τη ζωοκτονία, εκτός από τη δολοφονία της συζύγου του.

Υπενθυμίζεται πως ο νέος νόμος προβλέπει ποινή κάθειρξης έως και 10 ετών και χρηματικό πρόστιμο έως 100.000 ευρώ.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE