Ξεσπούν οι Αστυνομικοί - «Κανένας και τίποτε δεν μπορεί να εκφοβίσει τα μέλη της Αστυνομίας»

Ξεσπούν οι Αστυνομικοί - «Κανένας και τίποτε δεν μπορεί να εκφοβίσει τα μέλη της Αστυνομίας»

Ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου και η ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. με ανακοίνωση τους καταδικάζουν με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν χθες το βράδυ, μέλη της Αστυνομίας τα οποία διενεργούσαν έλεγχο στη Λεμεσό, μετά από σχετική καταγγελία για οχληρία.

Τέτοιου είδους επιθέσεις συνιστούν επίθεση κατά της έννομης τάξης και της Δημοκρατίας και δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές. Κανένας και τίποτε δεν μπορεί να εκφοβίσει τα μέλη της Αστυνομίας από το να συνεχίσουν να εκτελούν με ζήλο τα καθήκοντά τους για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Ο Σ.Α.Κ. και η ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους προς τα μέλη τους και ζητούν από τους αρμόδιους τη μεγαλύτερη δυνατή και αποτελεσματική προστασία τους, είτε παρέχοντάς τους περισσότερα εφόδια για αποτροπή τέτοιων επεισοδίων είτε επιβάλλοντας αυστηρότερες ποινές στους παρανομούντες. Η άμεση εκδίκαση τέτοιων περιστατικών είναι επίσης πολύ σημαντικό και επιβαλλόμενο μέτρο προς την ορθή κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE