Οι συμπλοκές στη Χλώρακα σε ευρεία σύσκεψη Υπουργών και Αρχηγού Αστυνομίας

Οι συμπλοκές στη Χλώρακα σε ευρεία σύσκεψη Υπουργών και Αρχηγού Αστυνομίας

Οι συμπλοκές στη Χλώρακα βρέθηκαν στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης με στόχο να τροχιοδρομηθούν αποφάσεις για αντιμετώπιση της κατάστασης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, στη σύσκεψη συμμετείχαν η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, ο Υπουργός Εσωτερικών, η Υφυπουργός Κοινωνικής  Πρόνοιας, ο Αρχηγός Αστυνομίας και εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας και σε αυτήν «συζητήθηκαν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη Χλώρακα με στόχο την αντιμετώπιση της έκρυθμης κατάστασης που δημιουργήθηκε».
 
«Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκε η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί προκειμένου να αξιολογηθεί ευρύτερα το πρόβλημα και να τροχοδρομηθούν άμεσα οι σωστές αποφάσεις ώστε να αντιμετωπιστεί συντονισμένα από όλες τις υπηρεσίες το θέμα στην ολότητα του», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE