Τραγικό τροχαίο στη Λεμεσό - 82χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι
Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 27 Οκτωβρίου, στη Λεμεσό, επί της λεωφόρου Παναγιώτη Τσαγκάρη.

Σε σχετική σχετική της ανάρτηση στο Twitter η κ. Κυριακίδου υπογράμμισε πως καθώς τα κρούσματα σημειώνουν νέα ρεκόρ και τα νοσοκομεία αντιμετωπίζουν αυξημένες πιέσεις «είναι η ώρα για συνεχή επαγρύπνηση και ευθύνη».
«Οι εμβολιασμοί, οι ενισχυτικές δόσεις και οι μάσκες μπορούν να μας βοηθήσουν να προστατεύσουμε τις κοινότητες μας» προσθέτει.
Η Συμβουλευτική Πλατφόρμα για την πανδημία αποτελείται από ειδικούς και εκπροσώπους των υγειονομικών αρχών των κρατών μελών, ενώ στις συναντήσεις συμμετέχουν αρμόδιοι αξιωματούχοι από την Κομισιόν και οι επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




