Λάρνακα: Δεν φτάνει που τους διέρρηξαν το σπίτι έκλεψαν και το σκυλάκι της οικογένειας! 10.000 ευρώ η λεία τους

Λάρνακα: Δεν φτάνει που τους διέρρηξαν το σπίτι έκλεψαν και το σκυλάκι της οικογένειας! 10.000 ευρώ η λεία τους

Χρυσαφικά, ρολόγια, ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα σκυλάκι ράτσας Yorkshire terrier, έκλεψαν άγνωστοι από το σπίτι ζεύγους Βρετανών που βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 21.30 χθες βράδυ καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης ότι μεταξύ των ωρών 16.20 – 21.15, ενώ ζεύγος Βρετανών απουσίαζε από το σπίτι του που βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία τους.

Όπως κατήγγειλαν οι Βρετανοί οι άγνωστοι έκλεψαν από διάφορα δωμάτια του σπιτιού διάφορα χρυσαφικά και ρολόγια αξίας 10 χιλιάδων ευρώ, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 500 ευρώ και ένα σκυλάκι ράτσας Yorkshire terrier ηλικίας 6 χρόνων.  Σύμφωνα με την καταγγελία το σκυλάκι φέρει μικροτσίπ.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE