Δημήτρης Αλεξάνδρου – Παίρνει θέση στην κόντρα της Τούνη με την Ανδριώτου

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Παίρνει θέση στην κόντρα της Τούνη με την Ανδριώτου

Όλο το παρασκήνιο του «πολέμου» που έχει ανοίξει ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και την Βρισηίδα Ανδριώτου έδωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη «Super Κατερίνα».

Οι δύο γυναίκες έχουν κόψει κάθε επαφή μετά την κίνηση της παίκτριας του Survivor να βγει ραντεβού με τον άνδρα που διέρρευσε στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές της τότε κολλητής της.

Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου και σύντροφος της Ιωάννας Τούνη μίλησε για όσα έχουν γίνει και πήρε θέση.

«Την Ιωάννα την γνώρισα ως κολλητή της Βρισηίδας, ήταν παντού μαζί και την είχε βοηθήσει. Από τις δύσκολες καταστάσεις όμως καταλαβαίνεις κάποια πράγματα. Έγινε κάτι πολύ άσχημο, όταν εσύ μαθαίνεις ότι έχει κυκλοφορήσει βίντεο με τις προσωπικές σου στιγμές στο διαδίκτυο και εκείνη κανονίζει ραντεβού με αυτόν που διέρρευσε το βίντεο και αυτή για ξεκάρφωμα της στέλνει μήνυμα: «Πω πω, είναι εδώ ο δικός σου, φεύγω». Το είχε κανονίσει η ίδια όμως και είχαν βγει. Είναι σοκαριστικό το γεγονός», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Με την πρώτη εφαρμογή της νέας διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Βουλής θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου η πρώτη Ολομέλεια της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων που προέκυψε από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου 2026

BEST OF TOTHEMAONLINE